NESQUIK
- Jedna puna kašičica nesquika se sipa u 0,2 mleka (toplog ili hladnog, po izboru) i promeša
ČAJEVI
- Čajevi se serviraju u odgovarajuću šolju (Ahmad ima svoje šolje, ostali čajevi zasebne)
- Šolja se napuni vrelom vodom sa kafemata
- Na šolju se postavi salvetica, čaj u kesici (u slučaju da čaj nema kesicu, stavlja se direktno u vodu i poklapa tacnom) i kriška limuna ukoliko je gost želi.
- Gostu se uvek nudi med kao opcija, kao i limun. Obavezno je pitati.
TOPLE ČOKOLADE
- U viski čašu sipati mleka do 1cm iznad crte. U čašu dodati kesicu tople čokolade. Mešati na mikseru za nes dok se masa ne sjedini.
- Presuti smesu u latijeru i lagano zagrevati na stimeru dok ne krene da ključa.
- Presuti tako spremljenu smesu u šolju za tople čokolade.
- Ponuditi gostu šlag kao opciju (dodatno se kuca i naplaćuje)
KUVANI DŽIN
- 0,2 l soka od jabuke
- 1 zvezdasti anis
- 10 – 12 rendanja muskatnog oraščića
- 3-4 karanfilića
- 3-4 bobice kleke
- Malo cimeta (kao za kuvano vino)
- SVE ZAJEDNO SKUVATI, DA PROVRI
- Nakon toga u šolju za kuvano vino servirati sa jednom kriškom narandže
- Dodati na kraju 0,03 Gordons Gin-a, promešati
- DŽIN SE NE SME KUVATI!